Sosyal Sorumluluk Projeleri çerçevesinde oluşturulan Burs ve Destekleme Fonu

2021 Yılı Nisan ayında yapılan anlaşmalı banka değişikliği sonrasında yaşanan geçiş süreci Üniversitemiz genelinde çalışanlarımızın gönüllü katkılarıyla sürdürülmekte olan Sosyal Sorumluluk Projeleri çerçevesinde oluşturulan Burs ve Destekleme Fonundadestek amacıyla toplanan miktarın azalmasına yol açtığı, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yüz yüze eğitime yeniden geçilmesiyle birlikte ihtiyacı nedeniyle destek talebinde bulunan öğrenci sayısında artış yaşandığı ve birimlerden intikal eden öğrenci destek taleplerinin karşılanabilmesi için çalışanların gönüllü katkılarının artarak devamına ihtiyaç duyulmaktadır. Öğrencilerin ani ortaya çıkan ihtiyaçlarını bir ölçüde de olsa karşılayabilmek amacıyla gönüllü bağışlarıyla katkıda bulunmak isteyen bölümümüz öğretim elemanlarına duyurulur.

* "Otomatik Ödeme Talimatı Formları"nın 10 Aralık 2021 tarihine kadar üst yazı ekinde Dekanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 26.11.2021 10:19 Okunma Sayısı : 881