FTR 2014 / FTR 3026 Staj Duyurusu

FTR 2014 ve FTR 3026 stajlarını yapacak öğrencilerin dikkatine!!!!

● Staj yerinizi belirlemeden önce  http://ftr.mu.edu.tr/tr/yonergeler-5534 adresinde yer alan staj yönergesini okuyunuz.
● Staj Başlama tarihini en erken 12 Temmuz 2023, bitiş tarihini en geç 15 Eylül 2023 (haziran ayı içerisinde yayınlanacak olan akademik takvimden teyit ediniz), tarihleri arasında (20 iş günü (hafta içi 5 gün) seçmeniz gerekmektedir. Lütfen bu tarih aralığı dışında tarih seçmeyiniz. Her iki stajını birlikte yapacak olan öğrenciler 20+20 toplam 40 iş günü belirleyecektir.
● 20 iş gününü belirlerken belirlediğiniz aralık 30 Ağustos 2023 tarihini içine alıyor ise resmi tatil olması sebebiyle o günü iş günü olarak saymayınız. Toplam 20 iş gününü dikkatle belirleyiniz.
● Staj başvuru formuna ihtiyaç duyuyor iseniz bu sayfadan temin edebilirsiniz. Başvuru formunun imzalı bir örneğini Ali SEZER’ e mutlaka iletiniz.
● FTR 2014 ve FTR 3026 stajlarını yapacak öğrencilerin staj yapabilme durumları en geç bütünleme sınavlarından sonra netleşeceği için sonrasında hemen Ali SEZER’ e staj yeriniz ve tarih aralığınızla ilgili durumunuzu bildiriniz.
● Staj defterinizi bu sayfadan temin edebilirsiniz.
● Ulusal Staj Programı Çerçevesinde Kariyer kapısı üzerinden kabul alan öğrencilerin işyeri staj sözleşmeleri dekanlık tarafından imzalanmaktadır. Onun dışında ki özel kurum ve kuruluşların sözleşmeleri imzalanmamaktadır.
● Ulusal Staj Programı Çerçevesinde Kariyer kapısı üzerinden kabul alan öğrencilerin İŞYERİ STAJ SÖZLEŞMELERİ ile ilgili aşağıdaki adımları izlemeleri gerekmektedir.
  • Bu sayfada yer alan STAJ SÖZLEŞMESİNİN ilgili yerlerini elde doldurun ve kendi imzanızın olduğu yeri imzalayınız.
  • - Kariyer kapısı üzerinden size gelen TEKLİFİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜN bir çıktısını alınız.
  • - Ad/soyad, tel. numarası, kargo adresi ve hangi kodlu staj/stajlarınızı yapacağınızı belirten BİR NOT KAĞIDI hazırlayınız.
  • - Yukarıda belirtilen; staj sözleşmesi, kariyer kapısı teklifi ve kimlik bilgilerini içeren not kağıdından oluşan belgelerin hepsini bir zarf/dosya içerisinde toparlayınız. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölüm sekreteri Ali SEZER’e KARGO yoluyla iletiniz.
  • - Gönderdiğiniz kargonun bölümümüze ulaşıp ulaşmadığını takip ediniz. Sözleşmeniz imzalandıktan sonra size geri kargolanacaktır. Size gönderilen kargonun takibini yapınız. Süreç uzun süreceği için acele ediniz. Kargonun takip sorumluluğu öğrenciye aittir.

Kargo Alıcısı: Ali SEZER
Adres: Kötekli Mah. Marmaris Yolu Üzeri Tıp Fakültesi Arkası Menteşe/MUĞLA

Fizyoterapi Bölüm Sekreterliği: E-posta: alisezer@mu.edu.tr     Telefon: 0252 211 2237
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı: E-posta: saglik@mu.edu.tr