Sıfır Atık Projesi

Üniversitemizde fiziki altyapısı tamamlanan Sıfır Atık Sisteminde "atıkların kaynağında doğru şekilde ayrılması" konusunda öğrencilerimizin sürece etkin olarak katılıp uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve farkındalıklarını artırarak verimli sonuçlara ulaşılmasını temin etmek üzere planlanan eğitim faaliyetleri çok büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda Eğitim Fakültesi ve Koordinatörlüğümüz iş birliğinde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında söz konusu dersi alan öğrenciler ile "Yeşil Kampüste Hangi Atık Hangi Kutuya" isimli bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Ekli listede isimleri belirtilen öğrencilerin hazırladıkları gerçek görsel materyalleri kullanarak birimlerimizde derslere girmeleri ve Üniversitemizde uygulanan Sıfır Atık Sistemi hakkında Bölümünüz öğrencilerine bilgilendirme yapabilmeleri için (en çok 5 dakika) sunum yapılacağı ilgi yazı ile bildirilmiştir.

Bölüm öğrencilerimize duyurulur.

Son Güncelleme Tarihi : 01.11.2021 11:48 Okunma Sayısı : 876