Mezuniyet belgeleri - 2019 BAHAR yarıyılı sonu MEZUNİYET İŞLEMLERİ

Bütünleme sonuçlarının sisteme yansıması sonrasında; 2019 yılında mezuniyete hak kazanan öğrencilerimizin, Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile "öğrenci" olarak sistemden düşürülmesi sonrasında geçici mezuniyet belgeleri verilebilecektir.

 

belge.mu.edu.tr İnternet adresinden belgenin doldurulması sonrasında; öğrenci kimliği ile birlikte ŞAHSEN;

kişinin kendisi gelemeyecek ise; aynı belgelere (çevrimiçi doldurulan belgenin basılı hali ve kişinin öğrenci kimliği) EK OLARAK vekaleten kendisi adına geçici mezuniyet belgesini almak için yetkilendirdiği kişiye verdiği NOTER ONAYLI VEKALET belgesi ile işlemler takip edilecektir.

e-devlet üzerinden dökümü yapılıp geçerliliği olan mezuniyet belgesi dışında, geçici mezuniyet belgesi ve hazır olduğunda onaylanmış diploma belgesi alabilmek için de üstteki işlemler yapılacak olup, diploma alımında daha önceden alınmış "Geçici mezuniyet belgesi"nin geri getirilmesi gerekmektedir.

Kare-kod onaylı e-devlet aracılığıyla dökümü yapılan mezuniyet belgeleri de mezuniyetle elde edilen haklar için geçerlidir!

Yönetim kurulu onay süreci EN ERKEN 28.06.2019 itibarı ile tamamlanabileceğinden, mezunlarımızın EN ERKEN belirtilen tarihten sonra belgelerini doldurup bu duyuru sayfasındaki güncellemeleri takip etmeleri gerekmektedir.

 

Son Güncelleme Tarihi : 30.07.2019 11:13:08 Okunma Sayısı : 861

Son Duyurular