Meslek Stajlarının Sınav Tarihleri

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ ve REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ
2021 -2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI, BAHAR YARIYILI MESLEK STAJLARININ SINAV TARİHLERİ

ÖNEMLİ NOT:
  • Staj defterlerinin EN GEÇ 21/09/2022 ÇARŞAMBA gününe kadar Ali SEZER’ e (sekreterya) teslim edilmiş olmaları gerekmektedir.
  • Kargo ile ilettiğiniz belgenizin EN GEÇ 21/09/2022 ÇARŞAMBA gününe kadar Ali SEZER’ e (sekreterya) ulaşıp ulaşmadığını kontrol ediniz.
  • Belirlenen tarihe kadar defterini/ belgelerini teslim etmeyen ya da belgeleri eksik olan öğrenciler yukarıda belirtilen tarihlerde sınava giremeyeceklerdir.
  • Staj defterleri incelendikten sonra teorik staj sınavına girecek öğrencilerin listesi ilan edilecektir. Sekreterya üzerinden durumunuzu takip ediniz.

Son Güncelleme Tarihi : 02.09.2022 13:24 Okunma Sayısı : 397