Ara Sınav (ORD Kodlu Dersler)

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Ortak Dersler Bölümü tarafınca yürütülen ortak seçmeli derslerin ara sınavlarının (yüz-yüze) yapılması için Enformatik Bölüm Başkanlığı bünyesinde bulunan bilgisayar laboratuvarlarında uygun boşluk bulunamaması nedeniyle Fakülte/Meslek Yüksekokulu Bölüm/Programları kendi öğrencilerini bünyesinde bulunan bilgisayar laboratuvarında yapabileceği, ayrıca kampüste yer alan birimlerimizden bilgisayar laboratuvarı bulunmayan Fakülte/Meslek Yüksekokulu Bölüm/Programları ise (gözetmen görevlendirmesi yapılacak) Enformatik Bölüm Başkanlığına başvurması, sınavların güvenliğinin sağlanması amacıyla IP kısıtlamasının yapılması gerektiği aksi takdirde öğrencilerin kopya çekme durumları olabilmekte ve sınav güvenliği tehlikeye girmekte olduğu, dersleri yürüten öğretim elemanlarımızın IP kısıtlaması için Üniversitemiz Enformatik Bölüm Başkanlığı ve UZEM'den yardım alabilecekleri ilgi yazı ile bildirilmiştir.
Bilgilerini ve dersleri alan öğrenci isim listesi ve Ortak Dersler Bölüm Başkanlığının ara sınav programları ekte yer almaktadır.
Bölüm öğrencilerimize duyurulur.

Ek