Geleneksel Hot Pack Töreni Düzenlendi

Bölümümüz 3. sınıf öğrencilerinin, 4. sınıf öğrencilerini mesleğe uğurladıkları, onlardan fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında klinik uygulamaların bir sembolü olan “Hot Pack”i devraldıkları gelenekselleşmiş "Hot Pack Töreni” 18 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Aynı zamanda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunlarının “Mezuniyet Balosu" da olan bu tören, Düzenleme Komitesi adına 3. sınıf öğrencisi Osman Berk KANAL, 4. sınıf öğrencilerinin Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Gürhan KARAKAYA ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlkim ÇITAK KARAKAYA’nın açılış konuşmaları ile başladı. Hot Pack devir-teslim törenin, öğrencilik anılarını içeren fotoğraf ve video gösteriminin, hatıra fotoğrafı çekimlerinin ve müzikli eğlencenin yer aldığı bir programla mezuniyetlerini kutladığımız öğrencilerimize meslek hayatlarında başarı ve mutluluklar diler, bu güzel organizasyon için Düzeleme Komitesinde görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme : 11.06.2024 15:28

Son Etkinlikler