Ders yerine saydırma bilgisi YATAY GEÇİŞ VE MERKEZİ YERLEŞTİRME KAYITLARI

Akademik takvim bağlantı başlığı "Öğrenci" menüsündedir

YATAY GEÇİŞ KONTENJANINDAN KAYIT OLMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ 25.08.2017 TARİHİNE ÜNİVERSİTEMİZİN INTERNET SAYFASINDA TOPLUCA İLAN EDİLECEKTİR.

Akademik takvime göre 05-06 Eylül ASIL (ilk 3 kişi) YATAY GEÇİŞ; 07-08 Eylül YEDEKTEN (3 yedek) YATAY GEÇİŞ KAYITLARI

sonrasında ders yerine saydırma ve YENİ DÖNEM DERS ATAMALARI YAPILACAKTIR.

YATAY GEÇİŞ ve MERKEZİ YERLEŞTİRME kanalıyla KESİN kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizin ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNDAN ATANAN DANIŞMANLARINI ÖĞRENEREK HEMEN PEŞİNDE AKADEMİK DANIŞMANLARIYLA GÖRÜŞMESİ GEREKMEKTEDİR. Gerekli bilgiler ve işlemler danışmanların yönlendirmesiyle kolaylaşacaktır.

Bölümümüze kayıt yaptıran ve daha önceden alıp başardığı dersleri olan öğrencilerimizin, genellikle ORTAK ZORUNLU sınıfında olan

[Türk Dili, Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi, İngilizce, Mesleki İngilizce, Temel Bilgi Teknolojileri - Bilgisayar]

derslerin yerine saydırılabilmesi için akademik takvimde işaret edilen süre çerçevesinde (öğrenci>>akademik takvim)

önceki üniversitesinden (üniversitelerinden) getirmiş olduğu transkript belgesi ve dilekçeyle başvurması gerekmektedir.

Dilekçe FAKÜLTE ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA verilmelidir; içeriğinde iletişim imkanı sağlayabilecek

GÜNCEL mobil telefon numarası ve MUTLAKA geçerli elektronik posta adresi belirtilmelidir.

DERS KREDİSİ, TEORİK-LAB, UYGULAMA DERS SAYISI GİBİ AYRINTILARI İÇEREN

MÜFREDAT DERSLERİNİN İÇERİK DÖKÜMÜ DE DİLEKÇE VE TRANSKRİPTE EKLENMELİDİR! (Yatay geçişte bu belgeler zaten önceden teslim edilmiş oluyor)

Yerine saydırılabilecek uygun ders olması durumunda, öğrenci bölümümüz ders kredisi değerindeki yerel dersten geçerli not/HARF değeriyle muaf olacak olup YENİDEN BU DERSİ ALMASI GEREKMEYECEKTİR, bu saydırılan dersin programdaki yerinde, öğrenciye uyan ders olması durumunda diğer dersleriden alabilecektir.

Ders ekleme/çıkarma ve kayıt haftası sırasında atanan danışman öğretim üyelerinden ayrıntılı bilgi edinilebilir.

FTR Bölümü - Uyum Komisyonu adına:

Oktay KURU, Yrd.Doç.Dr.

Son Güncelleme Tarihi : 17.08.2017 20:01:14 Okunma Sayısı : 1082