ARASINAVLAR ve Derslerin asenkron işlenmesiyle ilgili güncel açıklamalar

Sağlık Bilimleri Fakültesinin duyurusu    >>OKU

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARASINAV (yerine yapılacak çalışmalar) TAKVİMİ
- 22 Nisan 2020:   Ara sınav yerine verilecek çalışmaların öğrencilere DYS üzerinden duyurulması.
- 08 Mayıs 2020:   Ara sınav yerine verilecek çalışmaların öğrenciler tarafından DYS’ye yüklenmesi.
- 20 Mayıs 2020:   Ara sınav değerlendirmelerinin öğretim elemanı tarafından OBS’ye girilerek ilan edilmesi.

MSKÜ Senato kararı duyurusu    >>OKU

Güncel tüm duyurular için üniversitemiz internet adresi: mu.edu.tr
[öğrencilerin ve mezunlarımızın kampüse girişleri geçici olarak engellenmiştir]

Eğitime ara verilen koruma ve korunma periyodunda haftalık ders içerikleri üniversitemizin resmi uzaktan eğitim sistemi olan DYS'ye çevrimdışı-asenkron içerik olarak yüklenecektir.

Öğrencilerimiz 23 Mart - Pazartesi gününden itibaren eklenmiş olan ders materyallerini DYS'den takip edebilecektir.

Aynı zamanda, bazı içerikler YouTube platformunda da yer alabilecektir (öncelikli olarak DYS tercih edilmekle birlikte içeriğin YouTube'a yüklenmesi durumunda bu ayrıca bildirilmiş olacaktır).
Öğretim üyeleri, kendi dersini alan öğrencilere DYS, Öğrenci Bilgi Sistemi - Proliz üzerinden de ulaşabilecek, mesaj iletebilecek veya duyuru yayınlayabilecektir.

Aşağıdaki konularla ilgili kesin bir bilgi bulunmadığından öğrencilerimizin bu konularla ilgili ısrarcı tavırla akademik ve idari personele soru sormaması rica edilmektedir:
Eğitime ara verilen periyodun KESİN süresi;
Eğitime yeniden başlama tarihi;
Final tarihleri ve sınav türü;
Uygulama/ders telafileri tarih ve uygulanma şekilleri;
Devamsızlık takibindeki yöntemler.
(Bu konularla iligli ulusal çapta yapılacak YÖK duyuruları geçerli olacaktır; üniversitemiz senatosunun ilgili duyuruları da ayrıca yayınlanacaktır)

Derslerin DYS'de sunulması konusunda üniversitemizin yayınlamış olduğu görsel duyuru: İZLE

Öğretim elenamlarına yönelik Derslere Hafta ve Materyal Ekleme İşlemi ile iligli yayınlanmış görsel duyuru: İZLE