ULAŞIM ve 2020-GÜZ döneminde YENİ yerleşecek ve geçiş yapan öğrencilerimiz için duyuru

Lütfen sonuna kadar okuyun! DERS KAYIT İŞLEMLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR ALT/2.KISIMDADIR!

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKİLTESİ (SBF) binasında bulunmaktadır. Tıp Fakültesi Hastanesi ve Tıp Fakültesi Eğitim Binasının (duvarında MUĞLA TIP yazan bina) arkasında, görünen tepede en üstte yer alan binadır.

ULAŞIM [uçak seçeneği en sonda açıklanmışrtır]

Marmaris yönünden

[Özel araçla] - üst geçitten sonra SAĞ yönde dönüş yapıp döner kavşaktan SOLA giden yoldan TIP FAKÜLTESİ tabelaları takip edilmelidir.

[Toplu taşımayla] - üst geçit durağından geçitten karşıya geçerek 700-800 m dik yokuştan yürüyüşle ulaşılabilir.

Denizli ve şehir merkezi yönünden

[Özel araçla] - Marmaris yönünde Tıp Fakültesi hastanesine dönüş için verilen yol ayrımından SAĞ-üst tarafa doğru dönülmelidir. 

[Toplu taşımayla] - şehir merkezinden kalkan ve geçen belediye araçlarıyla son durak Tıp Fakültesi durakları olmak kaydıyla, çamlık koruluk alan kıyısından 250 m dik yokuş - yaya yoluyla SBF arka kapısına ulaşılabilir.

SBF BİNASINA KADAR ÇIKAN BELEDİYE ARACI BULUNMAMAKTADIR!!! ÜZERİNDE "KAMPÜS" YAZAN ARAÇLAR SBF İLE İLGİSİZ BİR GÜZERGAHTAN GEÇTİKLERİNDEN BU ARAÇLARA BİNİLMEMELİDİR.

MUĞLA-OTOGARDAN 1-41 numaralı araç doğrudan TIP Fakültesi durağına doğru gelmektedir, otogardan direkt gelmek için bu araç kullanılabilir. Aynı araç Tıp Fakültesinden KÖTEKLİ mahallesi yönüne ve tam ters istikamette KÖTEKLİ-TIP Fakültesi >>>>> Muğla Otogar yönünde dönüş seferini yapmaktadır (1-42).

Kayıt süreçleriyle ilgili genel bilgiler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı sayfasında ilan edilmektedir

Ders seçimi ve kaydı atanan danışman(lar) eşliğinde öğrencinin kayıt için geldiği dönemde yapılır; muafiyet sınavları, ders ekleme/bırakma işlemleri akademik takvimde ilan edilen zaman aralığında yapılır
[Akademik takvim için: Öğrenci bağlantı başlığında - Akademik takvim]

UÇAKLA ULAŞIM

İZMİR (ADB) - İzmir şehir merkezi veya otogara GİTMEKSİZİN; havalimanından Aydın otogar yönüne HAVAŞ servisiyle otobandan otogara ulaşım, otobüsle AYDIN>>>MUĞLA seferi. (havas.com.tr)

Bodrum (BJV) - Geliş terminali çıkışında, karşı tarafta Muttaş servis ulaşımıyla Muğla otogar seferleri (muttas.com.tr)

Dalaman (DAL) - Geliş terminalinde, Muttaş ve Havaş seferleriyle, Marmaris servisleriyle Gökova/4-Yol kavşağında inerek, yoldan MUĞLA dolmuşu ile Muğla'ya ulaşılabilir. 

DERS KAYIT ve SEÇME İŞLEMLERİ

Kayıt yaptırmış olan öğrencilerimiz OBS yazılımına giriş için şifre oluşturmaktadır.

https://obs.mu.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx

@posta.mu.edu.tr kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılan sistemden İLGİLİ DÖNEMDE AÇILAN SEÇMELİ VE ZORUNLU DERSLER YEŞİL ARTI İŞARETİYLE SEÇİLİP KIRMIZI EKSİ İŞARETİYLE ÇIKARILMAKTADIR.

GÜZ-2020 Dersleri AYRI BİR DUYURU BAŞLIĞI İLE İLAN EDİLECEKTİR.
DÖNEM DERSLERİ, "Öğrenci" menüsündeki 'Güncel Müfredat' bağlantı başlığı incelenerek görülebilir. (www.ftr.mu.edu.tr internet adresi)

1.SINIF-GÜZ Zorunlu dersler seçildikten sonra, alınması gereken seçmeli derslerden kontenjan durumuna göre işaret edilen sayıdaki seçmeli dersler de seçilmelidir.

Öğrenci seçimini yapıp (ekle/çıkar) onaylayarak kesinleştirdiğinde KENDİSİ DEĞİŞİKLİK YAPAMAYACAKTIR.

"Öğrenci" menüsündeki 'Akademik takvim' bilgisi dikkatle incelenip ilgili tarih aralıklarına göre işlemler yapılmalıdır.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN INTERNET SAYFASINDAKİ BÖLÜM ve ÜNİVERSİTE TARAFINDAN YAYINLANAN KAYIT BİLGİLERİNİ DİKKATLE OKUMASI TAVSİYE EDİLMEKTEDİR.

 

31.08.2020 Okunma Sayısı : 1753

Son Duyurular